Sanzio,_Raffaello_-_Putti_(Madonna_Sistina)_-_1512-1513‘Op 1 februari 2013 was het precies één jaar geleden dat de eerste blog verscheen op Orpheus Kijkt Om. Een verjaardag om te vieren’, schreef ik een jaar geleden.

Inmiddels is er weer een jaar verstreken. Een geweldig jaar, waarin Orpheus kijkt om opnieuw werd genomineerd voor de Travvies Award, maar ook voor de Geschiedenis Online Prijs.

‘Dat iets dat begint met enkel jijzelf en een leeg scherm kan uitgroeien tot een drukbezocht online platform voor liefhebbers (net als ik) van Rome en de oudheid, dat ervaar ik als iets heel bijzonders,’ schreef ik vorig jaar. Sinds die dag, 1 februari 2013, is Orpheus kijkt om weer groter geworden, en het aantal bezoekers en volgers stijgt nog dagelijks – ondanks het feit dat ik onlangs besloot om niet meer dagelijks, maar twee keer per week een stukje te plaatsen. Nog altijd ervaar ik het als iets bijzonders dat deze site blijft groeien en de weg naar liefhebbers van kunst, cultuur, geschiedenis en filosofie blijft vinden.

Om de tweede verjaardag van Orpheus kijkt om te vieren speurde ik door twee jaar blogs, op zoek naar leuke stukjes waar een ‘twee’ in voorkomt. Op naar de derde verjaardag!

De 5 leukste blogs met een ‘twee’ erin, uit 2 jaar Orpheus kijkt om

1

2

3

4

5

Doe mee met de conversatie

7 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: