Travvies-2013

Hoera! Orpheus Kijkt Om is dit jaar (wederom) genomineerd voor een Travvies Award!

Voor het vierde jaar op rij organiseert StedenTripper de Travvies Awards. Wat dat precies zijn? ‘Uitgebreide, inspirerende, fraai vormgegeven, handige of gewoon unieke, Nederlandstalige reiswebsites worden in het zonnetje gezet. Hierbij is de naam of het bedrijf achter de website niet belangrijk, maar de inhoud. De Travvies zijn bedoeld als compliment voor de journalisten, bloggers, ondernemers en hobbyisten die hun passie voor reizen, schrijven, fotograferen of een specifieke streek of regio via een website overbrengen aan het publiek.’

Travvies-2013-kleinEn nu? Afwachten…
Orpheus Kijkt Om is genomineerd in de categorie ‘bestemmingspecifiek’. Het is helaas niet meer mogelijk om nog je stem uit te brengen. Afwachten dus!

De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een gerenommeerde vakjury. Deze vakjury bepaalt de uiteindelijke volgorde van de top drie. Op 18 juni weten we wie de winnaars van de Travvies 2013 zijn!

 

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: