Geweldig nieuws! Orpheus Kijkt Om is door de vakjury genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2012! De prijs wordt jaarlijks uitgeloofd aan makers van de beste websites over geschiedenis en is een initiatief van Archieven.nl, Historisch Nieuwsblad en het Nationaal Archief.

Samen met nog vier andere kandidaten dingt Orpheus Kijkt Om mee naar de felbegeerde juryprijs in de categorie ‘verenigingen en particulieren’. De uiteindelijke winnaar zal tijdens de uitreiking op 12 februari bekend worden gemaakt.

Let op; de nominatie geldt voor de vakjuryprijs. Er is ook een publieksprijs, waaraan ook niet-particuliere sites deelnemen; daarvoor kan nog altijd op Orpheus Kijkt om gestemd worden via deze link! Heb je al gestemd? Heel veel dank, ik hoop van harte dat we (ook) die prijs straks in de wacht slepen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie en de andere genomineerden.

Uiteraard zal ik op deze website berichten over het verdere verloop en de uiteindelijke uitslag van de Geschiedenis Online Prijs.

Roberto Bompiani, Een Romeins feest (late 19e eeuw), J. Paul Getty Museum
Roberto Bompiani, Een Romeins feest (late 19e eeuw), J. Paul Getty Museum

Doe mee met de conversatie

7 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: