Aanstaande vrijdag (1 november) is het zover, dan verschijnt Rome in 52 straatverhalen!

Ciao-tutti-special-Rome

 

Langs de straatnaambordjes van Rome door de geschiedenis van de stad…
Al maanden schrijf ik iedere week een Romeins straatverhaal. Heb je ze niet allemaal kunnen lezen? Dat komt mooi uit, want ze zijn nu gebundeld, in de Ciao tutti Special Rome in 52 straatverhalen! En dat niet alleen, de special bevat ook een groot aantal gloednieuwe, niet eerder verschenen verhalen. Natuurlijk zijn de straatverhalen ook allemaal voorzien van mooie foto’s. Alle grote bezienswaardigheden – de Sint-Pieter, de Trevifontein, het Pantheon, Piazza Navona, het Colosseum, de Spaanse Trappen, Villa Borghese – komen aan bod, maar je kunt de special ook gewoon van a tot z lezen en je via de straatnaambordjes door de geschiedenis van Rome bewegen, van Romulus tot Mussolini.

Ciao tutti Specials
De Ciao tutti Special is een maandelijkse digitale uitgave van Ciao tutti, Nederlands grootste Italiëblog. Hieronder vind je vast een voorproefje van deze bomvolle Romeinse editie. Voor meer informatie en een uitgebreide sneak preview ga je naar de website van Ciao tutti.

 

Spread-3

 

Spread-1

 

Haal Rome in huis!
De Ciao tutti special Rome in 52 straatverhalen is nu te koop voor € 5,95.

Wil je geen enkele Special meer missen? Dan kun je ook een abonnement nemen op de Ciao tutti Specials. Een jaar lang krijg je dan aan het begin van elke maand de Special als eerste in je mailbox. Voor een jaarabonnement (12 specials) betaal je € 44,95.

 

 

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: