Zeg nou zelf, wat neem je zéker mee als je op stedentrip naar Rome gaat?

Je telefoon en eventueel je tablet natuurlijk! Daarop kun je nu gemakkelijk de digitale reisgids Rome in 52 straatverhalen openen, en heb je direct meer dan 150 pagina’s Rome binnen handbereik.

IMG_0112_2
Straatverhalen van Rome
Zoals ik eerder deze week al schreef zijn de Romeinse straatverhalen, die ik al enige tijd wekelijks op Orpheus kijkt om plaats, nu gebundeld in de Ciao tutti Special* Rome in 52 straatverhalen. En dat niet alleen, de special bevat ook een groot aantal gloednieuwe, niet eerder verschenen verhalen.

Gids of e-book?
Je kunt Rome in 52 straatverhalen op twee manieren lezen. Ga kriskras door de straatverhalen heen en gebruik de gids  tijdens of ter voorbereiding van een bezoek aan Rome. Alle grote bezienswaardigheden – de Sint-Pieter, de Trevifontein, het Pantheon, Piazza Navona, het Colosseum, de Spaanse Trappen, Villa Borghese – komen in de special aan bod. Of lees de special gewoon van A tot Z, om je via de straatnaambordjes door de geschiedenis van Rome te bewegen – vanaf de stichting van de stad tot en met het Rome van nu.

Ciao-tutti-special-Rome

Hebben?
Je kunt Ciao tutti Special #3 Rome in 52 straatverhalen voor € 5,95 bestellen via deze link.

Wil je geen Ciao tutti special meer missen? Neem dan een voordelig jaarabonnement (zie de tweede bestelknop onderaan de pagina). Voor € 44,95 krijg je de nieuwe Romespecial plus een jaar lang elke maand een dikke digitale special in je mailbox, met de mooiste verhalen, handige tips en kleurrijke foto’s – kortom, heel veel Italiaanse inspiratie om voor altijd te bewaren!

Rome-straatverhalen

 

* De Ciao tutti Special is een maandelijkse digitale uitgave van Ciao tutti, Nederlands grootste Italiëblog. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

PS. Volgende week zaterdag verschijnt er op Orpheus kijkt om ook weer gewoon een nieuw straatverhaal!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: