Voor dag en dauw in de rij aansluiten voor de Vaticaanse Musea of het Colosseum? Mij niet gezien! Er zijn genoeg tijdstippen en jaargetijden dat het er wat rustiger is, of simpele trucjes om de rijen te omzeilen…

Wat ik veel liever doe, is een fijne ochtendwandeling maken langs de Tiber. Beneden dan natuurlijk, aan het water, en niet boven langs de drukke weg. Warm aanbevolen: bij de Engelenburcht naar beneden afdalen en dan lekker wandelen tot aan het Tibereiland, waar je kunt genieten van een frisse grattachecca (schaafijs met siroop) bij de kiosk van Sora Mirella op de hoek!

Wandel je deze ochtend even mee?

Tiber-1

IMG_0556

IMG_0563

IMG_0562


Copyright foto’s: Orpheus kijkt om

 

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: