Als iets op Youtube te vinden is, is het in elk geval nog niet dood. Toch? Hoewel de woorden ‘Latijn’ en ‘les’ bij velen toch juist dat woord oproepen (is het niet in de betekenis van dode taal, dan toch wel in die van dodelijk saai), hebben we gelukkig altijd nog Mary Beard. Mary weet als geen ander het stof van de klassieken af te blazen en de weg naar het jonge publiek anno nu te vinden. In dit geval met een quick fix belofte: na drie lessen Latijn voor beginners kun je volgens Mary een tweeduizend-jaar-oud gedicht in het Latijn lezen. Oh ja en het Latijn toepassen in de wereld van nu. Test het zelf…

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: