P1040385

Op de verjaardag van keizer Augustus, afgelopen 23 september, opende het museum van de Markten van Trajanus in Rome Le Chiavi di Roma. La citta’ di Augusto (‘De Sleutels van Rome. De stad van Augustus’). Deze grote, internationale tentoonstelling is tegelijk te zien in Rome, Sarajevo, Alexandrië en… Amsterdam! Vanaf vier bijzondere locaties reis je zo terug in de tijd met ‘Keys2Rome’.

Aan de hand van twee personages, vader en zoon, maak je tijdens de tentoonstelling een tijdreis door de geschiedenis van het Romeinse rijk. Spectaculair zijn niet alleen de ‘echte’ museumstukken die de tijdreis verlevendigen, maar ook de 3d-projecties, virtuele tours en andere technische snufjes.

Op de speciale website van Keys2Rome lees je alles over dit geweldige project!

Keys2Rome

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: