Kerst-banner

Hij is er, de Ciao tutti Kerstspecial!
Heb jij hem al besteld? Afgelopen zondag verscheen de Ciao tutti Kerstspecial: bijna 200 sfeervolle pagina’s Italiaanse kerst en winter, met onder andere shop- en cadeautips, meer dan 30 recepten voor de nodige Italiaanse culinaire inspiratie en de leukste tips voor een winterse citytrip of skivakantie in Italië!

Ciao-tutti-special-Kerst1

Kerstverhalen
Naast praktische tips en recepten hebben we de mooiste verhalen verzameld over elementen die onmisbaar zijn voor een Italiaanse kerst, zoals panettone, Napolitaanse kerststallen en Italiaanse boeken en cadeaus voor onder de boom. En verder, onder andere:

♥ Kerst in de kunst ♥ Biscotti per tutti (zelf kerstkoekjes bakken) ♥ Cadeautips ♥ Friuli Venezia Giulia – Winter Wonderland ♥ Kerstsfeer in La Serenissima ♥ Kerststallen kijken ♥ Panettone per tutti ♥ Kerstshoppen in betoverend Turijn ♥ Boeken voor onder de boom ♥ Janneke Philippi’s favoriete desserts ♥ Aan tafel met de goden ♥ Kerst in Rome♥ Kerstmenu van chef Gino D’Acampo

Bestellen?
Je kunt Ciao tutti Special #4 Kerst voor € 5,95 bestellen via deze link!

Ciao-tutti-Kerst-menu

Ciao-tutti-Kerst-Italie

Ciao-tutti-Kerst-kunst

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: