Cucina-Romana

Naast heel veel kunst, cultuur en geschiedenis, heeft Rome nog een andere kant. Eentje die net zo rijk is, en die je zeker niet mag missen. Ik heb het natuurlijk over de onvervalste, authentieke, lekkere Romeinse keuken.

Grote smaken, royale porties
En wat houdt dat dan in, die Romeinse keuken? ‘Uitgesproken als de Romeinen, die dondersgoed weten wat ze willen als het gaat om eten: grote smaken en royale porties,’ is het antwoord van il Boom! in Amsterdam, dé plek om in eigen land te proeven van de smaken van Rome.

Bij il Boom! vind je echte Romeinen, en de echte Romeinse eetcultuur. Twee ingrediënten zijn onmisbaar: alles is uitgesproken en alles is vers. En natuurlijk is alles altijd seizoensgebonden (geen artisjokken in de winter, geen radicchio in de zomer).

il-boom

Straateten
Natuurlijk kun je de lekkerste Romeinse pasta’s, pizze bianche en secondi eten bij il Boom!  Maar vergeet de aperitivo niet! Elke dag (16:30-18:30) kun je, onder het genot van een aperitiefje, onvervalst streetfood uit Rome proeven, zoals:

IlBoomAmsterdam

Uitproberen?
il Boom! Taverna romana Amsterdam
Emmastraat 29, Amsterdam
Openingstijden: maandag t/m zondag van 15:00 tot 1:00 uur

Ga naar de website van il Boom!

Il-Boom-Amsterdam

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: