Vaticaanstad gaat met z’n tijd mee. Van verschillende kerken en kapellen in Rome zijn 3d-opnames gemaakt, zodat je op ieder gewenst moment, geheel gratis, naar binnen kunt stappen. Op Orpheus kijkt om zijn we daarom al een aantal keer online naar de kerk gegaan.

Maar het blijft niet bij kerken. Ook de gangen van de Vaticaanse Musea, met onder andere de beroemde stanze van Rafaël, zijn online te bezoeken. Natuurlijk is het niet helemaal hetzelfde als de kunstwerken met eigen ogen aanschouwen, maar je hoeft er in elk geval niet voor in de rij!

Klik op de foto om naar de virtuele tour door de Vaticaanse Musea te gaan (onderverdeeld per zaal):

Raffael_Stanza_della_Segnatura

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: