Vandaag is Rome precies 2765 jaar oud geworden. De stad werd volgens de overlevering gesticht op 21 april van het jaar 753 v.Chr. Om de stad en haar iconen in het zonnetje te zetten stuur ik vandaag enkel een paar digitale ansichtkaartjes vanuit Rome de wereld in. Happy birthday Rome!

IMG_2682

IMG_2681

IMG_2680

IMG_2683

Verjaardagsfeestje
Natuurlijk viert de stad Rome vandaag ook echt feest. Er zijn allerlei concerten, parades en marktjes gepland. Een groot aantal musea en tentoonstellingsruimten is vandaag bovendien gratis te bezoeken. De feestelijke dag wordt afgesloten met een knallende vuurwerkshow.

Om de verjaardag te vieren, trakteert de stad op verschillende evenementen. Zo zijn er concerten, filmvoorstellingen, optochten en marktjes.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: