Tosca

Wilde je altijd al een keer een uitvoering van Giacomo Puccini’s Tosca bijwonen en ga je deze zomer naar Rome? Dan heb je geluk: tot en met 6 augustus kun je de opera in de bijzondere setting van het thermencomplex van keizer Caracalla bijwonen. Wees snel met reserveren, want er zijn maar een paar voorstellingen gepland! Klik op de afbeelding voor meer informatie (Italiaans).

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. In 1970 heb ik met een groep Amerikaanse Highschoolstudenten de Aida gezien in de Thermen. Een groots spectakel. Met schimmels en olifanten….. Hoe ze die ruimte gaan vullen met een veel intiemere opera als Tosca… Maar ja, Romeinen hebben goed gevoel voor ensceneren.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: