De-geheimen-van-InfernoInferno, het nieuwe boek van Dan Brown dat volgende week dinsdag verschijnt, speelt zich grotendeels af in Florence. In deze stad schreef Dante over de hel, de louteringsberg en het paradijs. Voor alle liefhebbers van Dan Browns nieuwste thriller brengt Saskia Balmaekers een unieke gids over de fictie en de feiten van Inferno.

Welke aanwijzingen zijn er in Florence terug te vinden over het meesterwerk van Dante Alighieri? De mysteriën, codes, symbolen en de diepste geheimen van Florence worden zichtbaar gemaakt. De geheimen van Inferno is een bron van achtergrondkennis en een ontdekkingstocht door de wereld achter Inferno, naar de geheimen in Florence, de stad van Dante – met cultuur, spannende verhalen, wetenswaardigheden en tips om Dantes stad écht te leren kennen.

Lees hier meer of bestel De geheimen van Inferno direct via deze link!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: