Brown, Dan - Inferno - omslag - defTien jaar na het succes van De Da Vinci Code en vier jaar na de bestseller Het Verloren Symbool verschijnt op 14 mei bij uitgeverij Luitingh–Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown: Inferno.

Ook in Inferno zal professor Robert Langdon, hoogleraar religieuze symboliek, je weer mee op reis nemen door een wereld van geschiedenis, kunst, symbolen en puzzels. Het verhaal speelt zich in elk geval voor een deel af in Toscane en  er is een centrale rol weggelegd voor ‘een van de meest weerbarstige en mysterieuze literaire meesterwerken uit de geschiedenis’: Dantes Inferno.

Over de inhoud mag verder (tot 14 mei) nog niet al teveel worden prijsgegeven. Zelf zei Dan Brown over zijn nieuwe boek:

‘Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,’ verklaart Brown. ‘Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis door deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.’ 

 

Op 14 mei zal Inferno wereldwijd tegelijkertijd verschijnen.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: