Zo kleurrijk en haarscherp heb je ze nog niet eerder tot leven zien komen, de Romeinen. In Romeinen. Kleding uit de Romeinse tijd in Noordwest-Europa, een boek van monumentale omvang en vol prachtige, full colour beelden, brengen re-enactors archeologisch en historisch onderzoek naar Romeinse kleding in beeld.

Romeinen-closeup
Uit: Romeinen/Romans, foto: Stef Verstraaten.

 

Re-enactors
Stef Verstraaten fotografeerde de afgelopen jaren re-enactors in Romeinse uitrusting, compleet met wapentuig, religieuze attributen en andere voorwerpen uit het Romeinse leven. De geschiedenis komt zo voor zijn camera komt tot leven.

Romeinen is tweetalig (Nederlands en Engels) en geeft een mooi inkijkje in de vele verschijningsvormen van de oude Romeinen. Maak van dichtbij kennis met legionairs, hulptroepen, officieren, burgers en slaven uit de eerste eeuwen van onze jaartelling.

Blader alvast door een voorproefje van het boek:

Preview-Romeinen

 

Verder lezen
Untitled-5
Romeinen. Kleding uit de Romeinse tijd in Noordwest-Europa
Romans. Clothing from the Roman era in North-West Europe
Fotografie: Stef Verstraaten
Met bijdragen van: Paul van der Heijden en Jasper Oorthuys
Uitgeverij Van Tilt
ISBN 9789081450041 | € 49,50

Bestel het boek Romeinen/Romans hier via Bol.com!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: