Ga je binnenkort naar Londen, Parijs, Berlijn of Rome? Bekijk dan een van de ‘My city video guides’ op de website van de Britse krant The Guardian. Geweldige korte filmpjes van min of meer bekende locals, die een unieke blik op de stad geven. Voor Rome  maakte de fotograaf Marco Delogu een filmpje, waarin hij zijn gedachten deelt over de stad waar zich duizenden bijzondere en prachtige plekken bevinden, die volgens hem voor zeker 90% nog onbekend zijn.

 

Bekijk hier de filmpjes over andere steden!

 

 

 

 

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: