kerstmis2

Ze staan weer voor de deur: de donkere decemberdagen. Een tijd van guur weer en hopen op (weekend) of vrezen voor (doordeweeks) sneeuw, maar ook een tijd van feestdagen en cadeautjes!

Have yourself… a merry Italian Christmas!
Samen met Ciao tutti ben ik al sinds het einde van de zomer in kerstsferen, vanwege de voorbereidingen voor een speciale website voor Italiaanse decemberinspiratie: Kerst met Ciao tutti. Op deze website vind je heel veel cadeau-inspiratie, feestelijke recepten uit de Italiaanse keuken, verhalen over Italiaanse kerstrituelen, nieuws en tips over Italiaans getinte kerstevenementen.

KerstmetCiaotutti

Samen delen
Je kunt op de website natuurlijk cadeaus uitzoeken voor familie, vrienden, buren of collega’s, maar je kunt ook je eigen verlanglijstje met Italiaanse cadeaus samenstellen. Op elk kerstcadeau zie je rechts bovenaan aan een hartje. Als je hierop klikt, wordt het cadeau automatisch op je verlanglijstje gezet. En dat verlanglijstje kun je vervolgens delen met en doorsturen naar familie en vrienden.

Lees hier meer over de speciale kerstwebsite of ga direct naar Kerst met Ciao tutti!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: