Op vrijdagavond 6 september presenteert Anton van Hooff zijn nieuwe boek Klassiek. Geschiedenis van de Grieks-Romeinse wereld in het Rijksmuseum van Oudheden. Van Hooff zal vertellen over zijn boek en vragen uit het publiek beantwoorden.

AntonvanHooff_Klassiek

Klassiek. Geschiedenis van de Grieks-Romeinse wereld is het samenhangende historische verhaal van de Grieks-Romeinse wereld: van de Griekse stadsstaten in de vijfde eeuw voor Christus tot het machtige Romeinse Rijk, de eerste echte supermacht. Van Homeros tot Hadrianus, van Solon tot Romulus Augustulus. Het politieke verhaal is het raamwerk waarbinnen de culturele prestaties van de Grieken en de Romeinen aan de hand van uitgewerkte voorbeelden worden geplaatst.

Lees hier meer…

Bijwonen?

Datum: vrijdag 6 september 2013
Tijd: 20.00 – 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Tempelzaal, Rijksmuseum van Oudheden
Entree: gratis
Aanmelden: via dit aanmeldformulier

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: