De een kan niet meer zonder, de ander verguist het, maar een ding is zeker: instagram is overal. Instagrammers zijn een begrip geworden, noemen zichzelf ‘igers’ en verzamelen zich in communities. De foto-app heeft voor een kleine revolutie gezorgd in de fotografie: iedereen kan tegenwoordig een sfeervolle foto maken dankzij de filters en andere opties van instragram.

Omdat ik istagram graag en vaak gebruik, zeker in de Eeuwige Stad, zal ik vanaf vandaag regelmatig een mooie instagram-Rome-foto met jullie delen (kortweg instagRome). Zelf een mooie instagRome gemaakt die je graag wil delen met de rest van de wereld? Stuur me de foto toe en wie weet zie je ‘em hier terug!

1.Sint-Pieter

instagRome #1: Sint-Pieter gezien vanaf de Tiber

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: