websites-literatuur

Houd je van literatuur? Zoveel dat je (net als ik), wanneer je geen boek aan het lezen bent, graag bezig bent met het volgende boek dat je zult gaan lezen of de volgende schrijver die je wil leren kennen? Dan zijn deze 2 websites geweldig om te volgen:

#1 FLAVORWIRE

8042468d0930fb14bb868e2c34c9f6bd

Flavorwire gaat niet alleen over boeken: je vindt er van alles over literatuur maar ook over kunst, muziek en andere culturele zaken. Maar ze zijn wél uitzonderlijk goed in het boekengedeelte… Kijk op de website of volg Flavorwire op Facebook.

#2 THE PARIS REVIEW

Paris-Review

The Paris Review houdt zich bezig met the art of fiction en is er vooral voor wie graag eens een kijkje neemt in de hoofden van zijn of haar favoriete (literaire) schrijvers. Lees bijvoorbeeld dit fantastische interview met Michel Houellebecq, of ‘blader’ zelf wat door de website. Je vindt The Paris Review ook op Facebook.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: