Deze week zat vol fijne, gelukkige en trotse momenten. Omdat alles zo snel ging vandaag een klein overzichtje van al het goede nieuws!

Boeken over Puglia en Toscane uit

Puglia-boek

Deze week rolde de eerste exemplaren van mijn boek Puglia, reizen door de hak van de Italiaanse laars van de persen. Natuurlijk stond ik direct op de stoep bij uitgever Edicola om het ‘in het echt’ te bewonderen. De eerste (gesigneerde) exemplaren hebben inmiddels hun weg gevonden naar verschillende Nederlandse en Belgische huiskamers!

IMG_2971

Het was dubbel feest bij de uitgever, want ook de eerste exemplaren van Saskia Balmaekers De duizend tinten van Toscane waren gearriveerd. Voor Saskia maar ook voor mij een mooi moment; ik leverde een bescheiden bijdrage aan het boek in de fotografie.

Nominatie Travvies Award

Travvies-2013-groot
Op dezelfde dag werd bekend gemaakt dat Orpheus Kijkt Om dit jaar (wederom) is genomineerd voor een Travvies Award – prijzen die worden uitgereikt aan de leukste en beste Nederlandstalige reiswebsites. Natuurlijk hoop ik dat jullie inmiddels allemaal gestemd hebben op Orpheus… Zo niet dan kan dat nog steeds via deze link (categorie: bestemmingspecifiek).

Ciao tutti Rome verschenen

IMG_2982

Vlak voor het weekend viel er nog een cadeautje op de deurmat: Ciao tutti Rome, het tweede Ciao tutti-boek van Saskia Balmaekers! Aan dit boek leverde ik een gastbijdrage over liefde in en voor Rome, en verzorgde ik bovendien met veel plezier een deel van de foto’s. Ciao tutti Rome kan via Ciaotutti.nl besteld worden.

Signeren in Haarzuilens

Haarzuilens

Op het Italië Evenement in Haarzuilens mocht ik zaterdag 1 juni tussen 12.00 en 13.30 het nog maar net verschenen boek Puglia, reizen door de hak van de Italiaanse laars signeren. Iedereen die langs is geweest heel hartelijk dank, het was leuk jullie te ontmoeten!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Inderdaad allemaal leuke dingen, daar mag je trots op zijn!
    Heb het boek inmiddels uitgelezen, heel erg leuk! In het najaar gaan we weer plannen, je weet maar nooit :)!!!
    Gelukkig gaan we bijna naar Bella Italia!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: