Signeren in kasteel de Haar

Italie-Evenement-2013Op 31 mei, 1 en 2 juni wordt in de tuinen van kasteel de Haar in Haarzuilens voor de 10de keer het Italië Evenement gehouden.

In de stand van Edicola (Via Aurelia 414) zal ik op zaterdag 1 juni tussen 12.00 en 13.30 het (dan net van de persen gerolde) boek Puglia, reizen door de hak van de Italiaanse laars signeren. Ook te vinden in de stand van Edicola: De duizend tinten van Toscane, het nieuwe boek van Saskia Balmaekers. Zij zal zaterdag signeren van 14.00 tot 15.30 uur, en zondag van 12.30 tot 14.00 uur. Ook Rik Rensen, auteur van Geheimen van Piemonte, is aanwezig. Hij signeert op zaterdag van 16.00 tot 17.30 uur en op zondag van 14.30 tot 16.00 uur.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Jammer Willemijn, ik ga er zondag heen! Maar ik wacht met spanning op de postbode die het boek hoop ik heel snel zal brengen! Lekker lezen en dan misschien wel beslissen of we daar volgend jaar heen gaan! Ciao, ciao!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: