Houd je ervan om de kunstwerken die je het mooist vindt tot in de kleinste details te bestuderen? Vanwege de eindeloze stroom bezoekers kom je daar in de grote musea meestal niet aan toe. Het Louvre heeft daarom de speciale, multimediale oplossing ‘Closer Look’ bedacht: op de website van het museum kun je werken als Amor en Psyche en Da Vinci’s Mona Lisa onder een vergrootglas bekijken, en krijg je bovendien veel kunstzinnige en historische achtergrondinformatie.

Probeer het zelf door op een van onderstaande kunstwerken te klikken:

Mona-Lisa

 

Amor-Psyche

 

Nike-Louvre

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: