Lees-dit-boek3Dat oude kunst en nieuwe media prima samengaan, bleek al eerder deze week: er zijn inmiddels talloze apps verkrijgbaar die vol staan met prachtige kunst of zelfs aan een enkele tentoonstelling gewijd zijn.

Natuurlijk is ook de boekenwereld niet achtergebleven. Er is van alles op het gebied van boeken te verkrijgen, maar een van de leukste (Nederlandse) boeken-apps vind ik Lees dit boek.

De app houd je op de hoogte van de nieuwste boeken. Dat zijn altijd die boeken die in het bijzonder worden aangeprezen door de uitgever of een van de redacteurs – boekentips van insiders dus. Van alle in de app gepresenteerde boeken zijn de e-book edities zes weken lang in prijs verlaagd. Je kunt ze via de app direct in de iBookstore kopen.

Lees-dit-boek1

 

Lees-dit-boek2

Je kunt gemakkelijk navigeren door het aanbod, meer informatie tevoorschijn toveren en fragmenten van elk nieuw boek lezen. De e-bookversie van de boeken die je ontdekt via de app koop je direct en met korting (waarna je ze ook kunt waarderen en delen via social media). De Lees dit boek-app is geschikt voor iPhone en iPad en is verkrijgbaar in de Appstore.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: