Rome-1
Na bijna drieduizend jaar geschiedenis is de eeuwige stad nog altijd springlevend. Jaarlijks verschijnen er dan ook nieuwe boeken over Rome, waarin grote meesters als Michelangelo en Bernini worden besproken naast de scooters die door de straten racen en de leukste terrasjes van de stad. Rome is en blijft een stad in beweging en vol leven.

Dit voorjaar verschijnt bij Dominicus een vernieuwde stedengids Rome, waarvoor ik de eindredactie verzorgde. Henk van Gessel wijst je hierin via talloze verhalen de weg naar het verleden en voert je langs de talrijke bezienswaardigheden van de stad. Kaderteksten, overzichtelijke kaartjes en een uitvoerig hoofdstuk Algemene informatie helpen Romereizigers daarnaast op hun dagelijkse tochten door de straten van de eeuwige stad.

VERDER LEZEN:

Rome-gids

 

Dominicus Stedengids Rome
Henk van Gessel
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN 9789025753085 | € 16,95
(Verwacht: april 2013)

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: