En de winnaar is…

GOPlogonieuwOp 12 februari vond de uitreiking van de Geschiedenis Online Prijs 2012 plaats. Orpheus Kijkt Om was met nog 4 anderen door de vakjury genomineerd in de categorie ‘Verenigingen en Particulieren’. Helaas viel Orpheus niet in de prijzen – de site www.retours.eu won in deze categorie. De Publieksprijs ging naar www.mijnbouw.webklik.nl. Alle winnaars van harte gefeliciteerd en iedereen die stemde op Orpheus Kijkt Om: duizendmaal dank, volgend jaar doen we weer mee!

 

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: