Ciao-tutti-RomeEr zijn talloze reisgidsen verkrijgbaar die je meenemen langs de vele hoogtepunten van Rome. Wie iets anders wil dan een opsomming van monumenten en bezienswaardigheden, kan zich verheugen op de verschijning van een nieuw boek over Rome.

In Ciao tutti Rome, dat eind mei zal verschijnen, laat Saskia Balmaekers je de Eeuwige Stad door haar ogen zien. In het boek lees je kleurrijke verhalen achter bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Rome, vol sappige details en grappige anekdotes. Daarnaast krijg je talloze adressen en tips die je in een gewone reisgids niet zo snel zult vinden – van een kopje koffie drinken tussen schitterende beelden tot overtuigend gezichtsbedrog, van Michelangelo’s fratsen tot de filmachtige Via Margutta.

Ciao tutti Rome is een bloemlezing van de beste, leukste en meest bijzondere artikelen over Rome die eerder verschenen op Saskia’s blog Ciao tutti. Uiteraard werden de verhalen aangepast en aangevuld met de nieuwste wetenswaardigheden en mooie foto’s.

Een extra hoofdstuk
Ciao tutti Rome verschijnt zoals gezegd eind mei. Je kunt nu alvast een gesigneerd exemplaar bestellen. Je betaalt dan nu maar € 15,- (dus geen verzendkosten) en bovendien krijg je per mail een extra hoofdstuk met nog meer tips voor een bezoek aan Rome, die niet meer in het boek pasten. Klik hier om gebruik te maken van deze aanbieding (geldig tot en met 25 mei 2013).

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: