– de uitslag is inmiddels bekend; je kunt niet meer stemmen. Orpheus kijkt om heeft van de jury een eervolle vermelding gekregen! –

Hoera! Orpheus kijkt om is genomineerd voor een Travvies Award!

Geweldig nieuws natuurlijk, maar nu wil ik ‘em winnen ook! Ik ben een relatief kleine en nieuwe David in het rijtje genomineerde Goliath-websites dus ik zou het geweldig vinden als je een stem zou willen uitbrengen op Orpheus kijkt om – en al je vrienden ook vraagt dit te doen.

Stemmen!
Breng voor 29 juni 14.00 uur je stem uit op de website van Travvies. Let op, Orpheus kijkt om is genomineerd in de categorie Bestemmingspecifiek!

Er kan gestemd worden tot vrijdag 29 juni, 14.00 uur.

Over de Awards
De Travvies Website Awards eren jaarlijks de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites. Dit jaar zijn er 130 genomineerden, verdeeld over tien categorieën. Stemmen op je favoriete website kan via de Travvies Awards website.

De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia).

Op 10 juli 2012 worden de definitieve winnaars van de Travvies Awards 2012 bekendgemaakt. Ik hoop die dag weer van me te kunnen laten horen!

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Willemijn, vooral niet commerciëler gaan schrijven hoor, met aanbevelingen van van alles en nog wat, dat doet afbreuk aan je huidige hoge kwaliteit!

  2. Maak je geen zorgen, Marité! Ik vind het heel erg leuk om genomineerd te worden voor een Award maar vind al deze persoonlijke berichten van bloglezers met meest waardevol!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: