Over Orpheus Kijkt Om

Lezers aan het woord over Orpheus kijkt om:

“Willemijn blaast de Oudheid weer leven in in haar prachtige, met fluwelen pen geschreven verhalen. Belangrijk. Want is dat niet, mèèr nog dan monumenten, wat de geschiedenis ons nalaat: de bijbehorende verhalen?”

“Een ontzettend leuke site die de laatste nieuwtjes op het gebied van geschiedenis feilloos oppikt en die op de goede toon – niet te zwaar en niet te licht – weet te verwoorden.”

“Geweldige inspiratiebron. Ik geef klassieke talen en heb bijna elke week iets leuks te vertellen in de klas dat ik op dit blog gelezen heb! Verder ben ik dol op lezen en heb al een aantal genoemde boeken aangeschaft die hier besproken waren. Kortom origineel en nogmaals bijzonder inspirerend!!”

“Als je zelfs een geschiedenis-leek als ik keer op keer weer kunt boeien met je blogs dan verdient dat een grote pluim! Inspirerend, helder, vlot geschreven en met diepgang. Steengoed!”

“Verrassend door de brede scope van de klassieken, de kunstgeschiedenis, het hedendaagse Rome en nieuwe boekuitgaves. Ik lees het iedere keer met veel plezier.”

“Het is heerlijk om een berichtje te krijgen dat er weer een leuke blog klaarstaat. Om te kijken en je al weer te verheugen op de volgende.”

Over mij

IMG_0044Als freelance verhalenverteller (op blogs, in tijdschriftartikelen, in online magazines, op social media), redacteur en fotograaf houd ik (Willemijn van Dijk, 1984, oudheidkundige) me het liefst bezig met kunst, geschiedenis, wetenschap, literatuur en filosofie. Omdat ik een tijd in Italië woonde en voormalig adjunct-hoofdredacteur ben van het magazine De Smaak van Italië schrijf ik graag en veel over de kunst, cultuur en geschiedenis van Italië (niet alleen hier maar ook op Ciao tutti) en Rome. Meer weten? Je kunt me ook op twitter volgen!

6 gedachtes over “Over Orpheus Kijkt Om

    • Ha Sipke,
      Dankjewel voor je leuke reactie en natuurlijk voor de complimenten! Je hebt zelf ook echt een hele leuke site, complimenten terug! Alleen maar leuk dat je naar mijn site linkt, ik heb op dit moment nog niet echt een ‘blogroll’ op mijn site maar zodra ik dat wel heb, sta je ertussen :)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s